WOW office

2021

Ιωάννινα

Ο χώρος όπου στεγάστηκε το δημιουργικό γραφείο WOW, είναι ένας διαμπερής φωτεινός χώρος με πατάρι στο πίσω μέρος. Για να κρατηθεί σε κάποιο βαθμό αυτή η διαμπερότητα, αλλά συγχρόνως να υπάρχει και ιδιωτικότητα την ώρα της εργασίας  ή των παρουσιάσεων, σχεδιάστηκε στην μέση του χώρου ένα γυάλινο τετράγωνο κουτί, με το οποίο επιτυγχάνεται τόσο η σχετική διατήρηση μιας ενιαίας αίσθησης του χώρου, όσο και η διάταξη των λειτουργιών του γραφείου με τρόπο τέτοιο ώστε να υπάρχει συνεχής οπτική επαφή σε όλους τους χώρους, αλλά όχι ακουστική υπερήχηση. Στην είσοδο διαμορφώνεται ο χώρος υποδοχής κι αναμονής, ο οποίος διαχωρίζεται με ένα φυτικό αρχιτεκτονικό στοιχείο από το γυάλινο conference room, ενώ στο πίσω και κάτω από το πατάρι μέρος διατάσσονται τα γραφεία εργασίας. Στο πατάρι διαμορφώνεται επιπλέον εργαστήρια εργασίας και αποθήκευσης.